Bianca ten Voorde heeft een praktijk NLP en Paardencoaching in Haaksbergen. „Een paard trapt niet in mooie praatjes. Een paard prikt daar meteen doorheen en voelt zich daardoor niet bij jou op z’n gemak en loopt vervolgens niet met jou mee.”
Volledig scherm
PREMIUM
Bianca ten Voorde heeft een praktijk NLP en Paardencoaching in Haaksbergen. „Een paard trapt niet in mooie praatjes. Een paard prikt daar meteen doorheen en voelt zich daardoor niet bij jou op z’n gemak en loopt vervolgens niet met jou mee.” © Annina Romita

Paardencoaching in Haaksbergen beproefde therapie bij innerlijke onbalans: ‘Paard trapt niet in mooie praatjes’

HAAKSBERGEN - De proef op de som is confronterend. Maar als je eenmaal met de merrie Chanell van Bianca ten Voorde in de cirkel wandelt, is het goed. Dat wil zeggen: wanneer je Chanell zover weet te krijgen dat ze rustig met jou aan het touw meewandelt. Heeft Chanell geen zin om achter een onbalans van lichaam en geest aan te lopen, dan komt het er op neer dat het dier jou een spiegel voorhoudt. „Ik stel vervolgens slechts vragen of geef aanwijzingen om jou op weg te helpen. Maar het spel speelt zich verder helemaal af tussen de gast en het paard.”

Enschede e.o.