Quirine van Hilligersberg (rechts) en Lindy Klein Buursink verven kleurrijke afbeeldingen op witte sneakers. Naast hun opleiding zijn ze met een eigen bedrijfje gestart.
Volledig scherm
PREMIUM
Quirine van Hilligersberg (rechts) en Lindy Klein Buursink verven kleurrijke afbeeldingen op witte sneakers. Naast hun opleiding zijn ze met een eigen bedrijfje gestart. © Marieke Amelink

Panterprint, bloemen of iets heel anders? Lindy en Quirine uit Haaksbergen pimpen sneakers (en dat is een groot succes)

HAAKSBERGEN - Sneakers met een panterprint, een Japanse bloesem of een eigen ontwerp? Quirine van Hilligersberg (21) en schoonzus Lindy Klein Buursink (20) maken het mogelijk door witte Nikes te beschilderen. Hun hobby loopt zo goed dat ze naast hun studie met het bedrijfje LuniQue zijn begonnen.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.