Volledig scherm
Bon Boys © Frans Nikkels

Parkeerterrein Bon Boys in Haaksbergen klaar

HAAKSBERGEN - Het parkeerterrein op sportcomplex De Greune aan de Kolenbranderweg heeft een opknapbeurt gehad. Het hele terrein bij de velden van voetbalclub Bon Boys is geasfalteerd.

Tegelijk zijn alle parkeervakken gemarkeerd met witte belijning. Daardoor kan het parkeerterrein efficiënter worden gebruikt, meer automobilisten kunnen er hun voertuig parkeren. De oppervlakte van het parkeerterrein is hetzelfde gebleven. Twee invalidenparkeerplaatsen zijn verplaatst naar een plek dichter bij de entree. De fietsenstalling is eveneens vernieuwd.

Ook bij naastgelegen handbalclub Stormvogels is het asfalt van het parkeerterrein vervangen. De vakken zijn ook daar voorzien van belijningen. De werkzaamheden op De Greune hebben vijf weken geduurd en zijn deze week afgerond. Het karwei heeft 130.000 euro gekost. De klus komt voor rekening van de gemeente Haaksbergen, die eigenaar is van het terrein aan de Kolenbranderweg.

  1. Oldenzaalse theaterspektakel 
‘He’k Wat Van Oe An’ afgeblazen

    Oldenzaalse the­a­ter­spek­ta­kel ‘He’k Wat Van Oe An’ afgeblazen

    OLDENZAAL - De verwachtingen waren hoog, de spanning begon te snijden. Maar de acteurs en actrices die zaterdagochtend dachten dat ze voor de zoveelste repetitie naar Oldenzaal waren gekomen, reageerden verbaasd en geschokt op de mededeling die ze kregen. ‘He’k Wat Van Oe An’, de theatervoorstelling die vier keer 600 mensen naar de openlucht van het Hulsbeek moest trekken, gaat de eerste week van oktober niet door. De reden: angst voor een verzakkende tribune.

Enschede e.o.