IPTCBron  PersGroep  Amsterdam;Nederland;20150204 13:26:29 AMSTERDAM  Een politieauto een parkeergarage aan de Bart Poesiatstraat in Amsterdam NieuwWest waar een man is doodgeschoten. Het vermoedelijke slachtoffer is een bekende van de politie. Het is de zoveelste schietpartij in de hoofdstad de laatste tijd. ANP EVERT ELZINGA
Volledig scherm
IPTCBron PersGroep Amsterdam;Nederland;20150204 13:26:29 AMSTERDAM Een politieauto een parkeergarage aan de Bart Poesiatstraat in Amsterdam NieuwWest waar een man is doodgeschoten. Het vermoedelijke slachtoffer is een bekende van de politie. Het is de zoveelste schietpartij in de hoofdstad de laatste tijd. ANP EVERT ELZINGA © Evert Elzinga

Politie Haaksbergen deelt 24 bonnen uit bij controles

HAAKSBERGEN - De politie Haaksbergen heeft vanmorgen op verschillende plekken in de gemeente verkeerscontroles uitgevoerd. Daarbij werd gekozen voor locaties waar veel klachten van omwonenden zijn.

Wijkagenten hadden deze klachten verzameld en op basis daarvan werd de controle georganiseerd. Deze begon al vroeg. In totaal werden er 24 bekeuringen uitgeschreven.

Doorgetrokken streep

Acht bestuurders werden bekeurd omdat ze zich niet hielden aan de maximum snelheid. Zes personen konden de agenten op verzoek hun rijbewijs niet laten zien en kregen daarvoor een bekeuring. Een boete werd uitgeschreven aan een bestuurder die over een dubbele doorgetrokken streep een voorganger inhaalde.

Dure bon

Een persoon werd betrapt op niet handsfree bellen in de auto en kreeg daarvoor een forse boete. Daarnaast werden nog eens 8 bekeuringen uitgeschreven aan inzittenden die geen autogordel droegen.

Enschede e.o.