Volledig scherm
Reyer van Harten (links) en Remco Koopmans maken een uitzending in de huiskamerstudio van Pretflat FM. © Pretflat FM

Pretflat FM weer in de lucht vanuit Haaksbergen

 HAAKSBERGEN - Na een half jaar afwezigheid is er zaterdag 16 november weer een uitzending van Pretflat FM. 

Tussen 09.00 uur ’s ochtends en 01.00 uur ’s nachts zorgen de uit Haaksbergen afkomstige dj’s voor bijzondere programma’s, die allemaal live te volgen zijn op YouTube, Twitch en de website www.pretflatfm.nl. Pretflat zendt uit vanuit de tot studio omgebouwde huiskamer van Remco Koopmans. 

Struikelen

Hij vindt het geen gek idee dat zijn woning een hele dag lang voor iedereen op internet te volgen is: ‘Ik wil voornamelijk zorgen dat alles netjes blijft draaien en dat niemand struikelt over alle kabels. Als je na zo’n dag de stekker uit de apparatuur trekt en even terugkijkt naar de opnames denk je pas: Goh! Dit is mijn huis!’

Livemuziek

Dit keer is er ook livemuziek De band Last Thursday is in de middag te gast in de huiskamer. Koopmans is zelf onderdeel van de technische ploeg en heeft in de avonduren een eigen programma „Ik ben al ver van tevoren met de andere deelnemers bezig om vooral op technisch vlak elke uitzending naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast draai ik in de avonduren ook een eigen programma met voornamelijk wat stevigere muziek, zoals rock en metal.” 

Enschede e.o.