Volledig scherm
Peter Schulte, Henk Schulte en Willy Sticker (vlnr) zijn door HSC21 in het zonnetje gezet op de algemene ledenvergadering. © Wim Busschers

Scheidend voorzitter Sticker erelid van HSC21 Haaksbergen

HAAKSBERGEN - Willy Sticker is tot erelid benoemd bij zijn afscheid als voorzitter van HSC21. Hij werd op de algemene ledenvergadering maandagavond geëerd vanwege zijn grote betrokkenheid en inzet voor de vereniging.

Naast het voorzitterschap droeg hij ook zorg voor de kantine en accommodatie van de club. Onder zijn leiding heeft de jeugdafdeling van HSC zich goed ontwikkeld en het eerste elftal wist zich te handhaven in de top van het amateurvoetbal. Hij maakte een bewogen periode mee tijdens de bestuurscrisis in 2010. In 2017 is hij uitgeroepen tot HSC Clubman.

Jeugd

Sticker was 12 jaar voorzitter, daarvoor was hij jeugdleider, jeugdtrainer en clubscheidsrechter. Ook was hij namens de vereniging lid van het bestuur van Groot Scholtenhagen en voorzitter van de belangenvereniging Derde Divisie (voorheen Topklasse).

1948

Ook Henk Schulte werd in het zonnetje gezet. Hij vierde zijn 70-jarig lidmaatschap bij HSC. Hij is op 1 oktober 1948 lid geworden van de vereniging, speelde lange tijd als linksback in het eerste elftal en was bestuurslid van 1961 tot 1986. In die periode bekleedde hij de functie van penningmeester.

Zijn zoon Peter Schulte werd maandag bovendien gehuldigd vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap, ook hij speelde jaren in het eerste elftal.

Enschede e.o.