Volledig scherm
© Wim Corduwener

‘Schietpartij Haaksbergen om handel in drugs’

HAAKSBERGEN - De schietpartij, zaterdagavond bij sporthal De Els in Haaksbergen, houdt verband met de handel in harddrugs. Dat hebben meerdere bronnen tegenover deze krant bevestigd. De politie zegt nog geen mededelingen te kunnen doen over de achtergronden van het schietincident zolang het onderzoek loopt. Ook kon men om die reden niet ingaan op de vraag of de vier aangehouden mannen bekenden van de politie zijn.

Dat geldt eveneens voor de vraag of er sprake is van een familieverband tussen een aantal van de arrestanten. Verschillende bronnen beweren echter dat er in ieder geval twee, mogelijk drie familieleden bij het schietincident zijn betrokken en dat de schietpartij verband houdt met de handel in harddrugs.

Arrestaties
Na de schietpartij aan de Tromplaan in Haaksbergen werden vier mannen gearresteerd. Volgens de politie gaat het om drie Enschedeërs van 26, 28 en 29 jaar en een 44-jarige inwoner uit Gronau.

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement  

Enschede e.o.