Volledig scherm
© EPA

Schlagerkoning Heino (81) komt deze Hemelvaartsdag naar De Hoeve

SINT ISIDORUSHOEVE - De Duitse schlagerkoning Heino komt naar de Hoeve. De 81-jarige zanger staat Hemelvaartsdag op het podium van de Zomerfeesten.

Vorig jaar vierde de Duitse zanger zijn tachtigste verjaardag met een uitverkocht afscheidstournee in het voorjaar. Zijn écht allerlaatste optreden in Nederland was een paar maand later tijdens de Zwarte Cross, waar op het veld spontaan een collectieve polonaise werd ingezet bij het nummer Rosamunde. Maar de schlagerheld kan er maar geen genoeg van krijgen. 

‘Auf wiedersehen’

Op 15 december van dit jaar brengt Heino nog één keer al zijn hits tijdens een kerstspecial in Metropool Hengelo, waar hij in maart vorig jaar ook al op het podium stond met zijn afscheidstoer. Het valt de Duitse zanger blijkbaar zwaar ‘auf wiedersehen’ te zeggen.

Kaarten

En daar is de organisatie van de Zomerfeesten in Sint Isidorushoeve maar wat blij mee. Want die heeft de 81-jarige vertolker van het Duitse levenslied weten te strikken voor een optreden op donderdag 21 mei. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Zomerfeesten De Hoeve.

Enschede e.o.