Defensie onderzoekt uitgebreid met speciale apparatuur in en rond de woning in Haaksbergen waar eerste paasdag een pasgeboren baby de dood vond.
Volledig scherm
Defensie onderzoekt uitgebreid met speciale apparatuur in en rond de woning in Haaksbergen waar eerste paasdag een pasgeboren baby de dood vond. © News United / Dennis Bakker

Speciaal Defensieteam onderzoekt Haaksbergs babydrama, maar politie blijft zwijgen: ‘We geven geen details prijs’

HAAKSBERGEN - Met speurhonden en speciale apparatuur doet een team met experts van Defensie onderzoek in en rond de woning van de Haaksbergse vrouw (30) die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van haar baby. Waar naar wordt gezocht en waarom, daarover wordt gezwegen. „We onderzoeken nog altijd een misdrijf.” 

  1. Rechter noemde dochter N18-drama ‘beroepswappie’: ‘Gaat te ver, doet afbreuk aan professionaliteit’
    PREMIUM
    Stelling

    Rechter noemde dochter N18-drama ‘beroeps­wap­pie’: ‘Gaat te ver, doet afbreuk aan professio­na­li­teit’

    De 36-jarige vrouw die afgelopen weekend zwaargewond werd gevonden bij het drama op de N18 bij Haaksbergen, werd eerder dit jaar door de politierechter uitgemaakt voor ‘beroepswappie’. Kan dat zomaar, of doet een dergelijke uitspraak afbreuk aan de professionaliteit en onafhankelijkheid van de rechterlijke macht? Experts reageren verdeeld. ,,Het is in elk geval ongebruikelijk.”

Enschede e.o.