Steven Zwerink (rechts) en Buursenaar Sander Nieland trainen samen voor een halve marathon in korte broek, volgende week zaterdag. Een keer onderdompelen in Het Rutbeek is onderdeel van de training.
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Zwerink (rechts) en Buursenaar Sander Nieland trainen samen voor een halve marathon in korte broek, volgende week zaterdag. Een keer onderdompelen in Het Rutbeek is onderdeel van de training. © Reinier van Willigen

Steven loopt hartje winter de halve marathon in korte broek zonder shirt: ‘Na 3 kilometer begin ik gewoon te zweten’

SINT ISIDORUSHOEVE - De helende kracht van kou wordt nog te veel onderschat, vindt Steven Zwerink. Met drie vrienden rent hij daarom volgende week in Sint Isidorushoeve een halve marathon. Gekleed in slechts een korte broek, geen shirt.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Enschede e.o.