Volledig scherm
Thomas en zijn ex Myrthe. © ANP

Thomas Berge praat voor het eerst openhartig over relatie met Cassidy

Zanger Thomas Berge (26) heeft voor het eerst gesproken over zijn verse relatie met zangeres Cassidy Roeks (20). De tortelduiven werden vandaag zelfs naast elkaar wakker. ,,We gaan ons niet meer verstoppen.''

Thomas, die eerder weigerde over zijn nieuwe vlam te praten, was opvallend openhartig in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100% NL. ,,We gaan gewoon uiteten met zijn tweeën en doen andere leuke dingen'', zei hij. ,,Ik voel wel weer vlinders ja, dat is heel fijn. We duetteren samen, alleen nog niet met zingen, haha!''

De zanger bleek tijdens het telefoongesprek nog naast de knappe blondine in bed te liggen. Hij liet haar dan ook even 'goedemorgen' zeggen tegen de luisteraars. ,,Ik ga nu een ontbijtje voor ons maken'', sloot Thomas het gesprek af.

Myrthe
Thomas, die eigenlijk Chiel Ottink heet, verbrak afgelopen zomer na vier jaar zijn relatie met de 32-jarige fotografe Myrthe Mylius. De twee hebben samen een zoontje: Jack. Onlangs werd hij in Parijs gespot met Cassidy, die meedeed aan de SBS6-talentenjacht The Next Boy/Girl Band.

Roeks is een bekende in de Nederlandse muziekwereld. Ze treedt al jaren op en deed vorig jaar nog mee met het programma Bloed, Zweet en Tranen. Ook zit de in Heerlen geboren vocaliste sinds 2015 samen met collega's Nina Meijer en Melissa Scherpen in het meidengroepje Triple. Daarmee bracht ze vorig jaar het nummer Je Voelt Mijn Hartslag uit.

Volledig scherm
Thomas Berge en Cassidy Roeks © ANP

Enschede e.o.