De directieleden Hans van der Kuil en Erik Velderman op de voormalige luchthaven Twente, waar het bedrijf een showroom en demoruimte heeft in een voormalige hangard.
Volledig scherm
PREMIUM
De directieleden Hans van der Kuil en Erik Velderman op de voormalige luchthaven Twente, waar het bedrijf een showroom en demoruimte heeft in een voormalige hangard. © Annina Romita

TKH-dochter uit Haaksbergen levert startbaanverlichting in Turkije: ‘Grootste order ooit’

HAAKSBERGEN - TKH Airport Solutions gaat de grondverlichting aanleggen voor taxibanen en de tweede start- en landingsbaan van Sabiha Gökçen International Airport in Istanbul. De Turkse opdracht is de grootste order in het bestaan van het nog jonge bedrijf in Haaksbergen.

  1. Sterren Stralen- ‘kerstboom’ tussen Haaksbergen, Eibergen en Neede komt dit jaar wel van héél dichtbij

    Sterren Stralen- ‘kerstboom’ tussen Haaksber­gen, Eibergen en Neede komt dit jaar wel van héél dichtbij

    HAAKSBERGEN/NEEDE/EIBERGEN - Deze zaterdagmorgen is nabij de driesprong tussen Haaksbergen, Eibergen en Neede de jaarlijkse Sterren Stralen-boom geïnstalleerd. De boom is hier jaarlijks het symbool voor de gelijknamige actie om kinderen in de knel toch enig feestelijk gevoel te bezorgen in december. Dit jaar komt de boom wel van héél dichtbij: een tegenover gelegen hoekje van landgoed Het Lankheet.

Enschede e.o.