FC Twente-speler Ramiz Zerrouki en Marcel Mentink bladeren door het plakboek van laatstgenoemde.
Volledig scherm
PREMIUM
FC Twente-speler Ramiz Zerrouki en Marcel Mentink bladeren door het plakboek van laatstgenoemde. © Lars Smook

Van Amsterdam naar Haaksbergen: Ramiz Zerrouki is thuis bij oud FC Twente-speler Marcel Mentink: ‘Ik wist niet dat hij had gevoetbald’

HAAKSBERGEN - Ramiz Zerrouki (22) is al ‘vijf seizoenen’ op zijn plek bij oud FC Twente-speler Marcel Mentink en zijn vrouw Birgit. Een Algerijnse Amsterdammer in Haaksbergen. ,,Hier hoor ik ’s ochtends de vogels fluiten.”

 1. Allô Jannaô: ‘Pas in 2023 de volgende revue’ in Haaksbergen

  Allô Jannaô: ‘Pas in 2023 de volgende revue’ in Haaksber­gen

  HAAKSBERGEN – Om de twee jaar staat de Haaksbergse revue Allô Jannaô in De Kappen op de planken. Dit jaar zou er weer een uitvoering zijn. Maar er is niets ingestudeerd. Zowel dit jaar als volgend jaar is er geen revue. „We hebben al vroeg een besluit genomen. Pas in 2023 is de volgende revue. Een onderbreking van vier jaar is veel te lang. Maar het kan helaas niet anders”, zegt voorzitter Erik van Sark van de Haaksbergse revue. Hij betreurt de lange revueloze periode, maar wil er ook niet te dramatisch over doen. „Andere clubs worden veel zwaarder getroffen. Denk maar aan de voetbalverenigingen, die maandenlang geen kantine-inkomsten hebben.”
 1. Goederentrein loopt vast op spoor tussen Rijssen en Wierden
  Play

  Goederen­trein loopt vast op spoor tussen Rijssen en Wierden

 2. Avondklok aanstaande: steun groeit in de Tweede Kamer
  Play

  Avondklok aanstaande: steun groeit in de Tweede Kamer

Enschede e.o.