René en Martine Satink van Resa Racing. Martine: „Op de pop zat een helm van 600 euro. Zelfs die pakten ze nog snel mee.”
Volledig scherm
PREMIUM
René en Martine Satink van Resa Racing. Martine: „Op de pop zat een helm van 600 euro. Zelfs die pakten ze nog snel mee.” © Resa Racing en Emiel Muijderman

Verdriet en verbijstering na inbraak in Haaksbergse motorzaak: dieven stelen 20 motoren, 7 fietsen en nog meer accessoires

Als je het hoort, dan denk je dit kan niet waar zijn. Inbrekers dringen binnen bij motorzaak Resa Racing in Haaksbergen en nemen maar liefst 20 motoren, 7 fietsen en nog veel meer accessoires mee. De vluchtroute? Via een weiland.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.