HAAKSBERGEN - ZOMERSERIE ACHTERHOEK  LUCHTFOTO MET DRONE . TWENTE EN ACHTERHOEK VANUIT DE LUCHT. Oostendorper Watermolen met Restaurant Hotel Bi’j de Watermölle. 
Editie: AL  foto Wouter Borre DTCT WB20130617
Volledig scherm
HAAKSBERGEN - ZOMERSERIE ACHTERHOEK LUCHTFOTO MET DRONE . TWENTE EN ACHTERHOEK VANUIT DE LUCHT. Oostendorper Watermolen met Restaurant Hotel Bi’j de Watermölle. Editie: AL foto Wouter Borre DTCT WB20130617 © Wouter Borre

Vijf Engelse mijlen door Haaksbergse Honesch en Scholtenhagen

HAAKSBERGEN - De nieuwe Engelse Mijlenloop is voortaan alleen nog bedoeld voor recreanten. Wedstrijdlopers die voor het startgeld en dikke prijzen meedoen, vissen achter het net, zo heeft de nieuwe organisatie beslist.

  1. Rust en leegte in en om Haaksbergen deze vakantie

    Rust en leegte in en om Haaksber­gen deze vakantie

    HAAKSBERGEN - Herfstvakantie. Tijd voor leuke uitstapjes met de kinderen. Maar waar kan je nog naartoe, als alles wordt afgeblazen wegens Corona? De mogelijkheden zijn beperkt. In het voorjaar en de zomer waren er nog de stranden en de wandelingen. Maar op een stormachtige herfstdag is ook de buitenlucht een stuk minder aantrekkelijk. Sommigen wagen het erop, laarzen aan, regenjas, paraplu en lekker de frisse lucht ervaren. Voor de liefhebber die het er op waagt extra genieten van de rust en de pracht van de natuur, nu de paden en lanen niet worden overbevolkt. Voor de anderen biedt thuis het knusse decor voor spelletjes of knutselen deze vakantie.

Enschede e.o.