De vitaliteitsbeurs draait al lang niet meer alleen om aanpassingen die langer zelfstandig wonen mogelijk maken. Gezondheid en activiteit maken een steeds groter deel uit van het aanbod op de beurs.
Volledig scherm
PREMIUM
De vitaliteitsbeurs draait al lang niet meer alleen om aanpassingen die langer zelfstandig wonen mogelijk maken. Gezondheid en activiteit maken een steeds groter deel uit van het aanbod op de beurs. © Annina Romita

Vitaliteitsbeurs Haaksbergen vitaler dan ooit, op de lunch na

HAAKSBERGEN - De vitaliteitsbeurs zet meer dan ooit in op vitaliteit. Ooit begonnen met stands die mogelijkheden voor (woning)aanpassingen tonen, komen er op de beurs steeds meer activiteiten gericht op beweging. Dit jaar onder meer dans en Tai Chi.

De Buurtsportcoaches van de Noaberpoort merken dat veel ouderen behoefte hebben aan beweging en gezelligheid. „We hebben in 2018 met Dansschool Dwars twee opstapavonden gehouden voor alleengaanden. Dat was een daverend succes en heel veel deelnemers zijn doorgegaan met dansen”, vertelt Buurtsportcoach Nienke Schuppers, die ook de Vitaliteitsbeurs organiseert.

Enschede e.o.