Volledig scherm
PREMIUM
Oud-speelsters van Havoc in sporthal De Bouwmeester. Van links naar rechts Jacquelien Karssies, Karolien Sengers, Wendy van der Meer, Ilse Baltink, Esther Peterman, Dianne ten Brinke, Merjo Polman, Monique Abbink en Judith Scharenborg . © Frans Nikkels

Vriendinnen voor het leven dankzij jubilerende volleybalvereniging Havoc

HAAKSBERGEN - Volleybalvereniging Havoc viert deze vrijdag haar 65-jarig bestaan. In die 65 jaar zijn er hechte vriendschappen ontstaan binnen de vereniging. Dames 1 van de lichting beginjaren ’90 is tot op de dag van vandaag een hechte vriendinnengroep gebleven.

Nog steeds wordt lief en leed gedeeld. Eén keer per jaar gaat het hele spul met elkaar op stap. Dan zijn ze weer een paar dagen de wilde meiden van weleer. De anekdotes uit het verleden zijn talrijk, maar niet alles is geschikt om te delen. „Als team hebben we een fantastische periode beleefd en een aantal jaren met veel plezier en op een mooi niveau in de tweede divisie gevolleybald”, vertelt Judith Scharenborg. „Ook de mannen hadden in die periode een sterke lichting die nog eerste divisie speelde”, vertelt Jacquelien Karssies, die echtgenoot Peter aan het volleybal heeft overgehouden. „Later bereikte nog een lichting dames de B-League.”

Enschede e.o.