Volledig scherm
Ben Kattenbeld © Rik Smienk

Afscheid voorzitter Kattenbeld v.v. Hellendoorn

HELLENDOORN - Ben Kattenbeld nam vrijdag afscheid als voorzitter van v.v. Hellendoorn in de ledenvergadering. Voor zijn inzet benoemden de leden hem tot ere-voorzitter. Lorenz Kok neemt het voorzitterschap van Kattenbeld over.

Kattenbeld zette zich 14 jaar lang in voor v.v. Hellendoorn. Hij begon als algemeen bestuurslid bij SV SOS. De eerste stappen werden gezet om de samensmelting van de voetbalverenigingen SV SOS en VESOS te realiseren. Kattenbeld maakte deel uit van de onderzoekscommissie en fusiecommissie.

Toen de verenigingen fuseerden werd Kattenbeld vice-voorzitter van v.v. Hellendoorn. Drie jaar geleden werd hij benoemd tot voorzitter. Als vice-voorzitter en voorzitter is Kattenbeld actief betrokken geweest bij de uitbouw van de kantine, de aanleg van de kunstgrasvelden en het opstarten van het kledingfonds. Ook stak hij veel energie in een goede interne organisatie en nam hij zitting in de sponsorcommissie en kantinecommissie. Ook het opzetten van de VVH Academy, de voorloper van de vrijwilligerscommissie, kwam mede van de hand van Kattenbeld. Voor zijn inzet voor de vereniging is hij door de leden benoemd tot ere-voorzitter.

Volledig scherm
Lorenz Kok (links) en Ben Kattenbeld

Reggestreek