Ben Middelkamp
Volledig scherm
PREMIUM
Ben Middelkamp © Carlo ter Ellen DTCT

Ben (64) uit Nijverdal schreef boek over zelfmoord van zijn zoon: ‘Ik dacht: fuck man’

NIJVERDAL - De Nijverdalse mental coach Ben Middelkamp schreef een boek over de zelfmoord van zijn zoon Koen. „Hoe kan ik dit achterlaten en er niet over praten?”, zegt hij. „Ik ben toch mental coach?” Ook de twijfel was er. „In het begin dacht ik: fuck man, moet jij dat doen? Je kunt niet eens je eigen zoon coachen.”

 1. Van dj op Tomorrowland tot bierbrouwer: Wat doe je als dj Pyrodox en manager zonder optredens? Bier brouwen in Nijverdal!
  PREMIUM

  Van dj op Tomorrow­land tot bierbrou­wer: Wat doe je als dj Pyrodox en manager zonder optredens? Bier brouwen in Nijverdal!

  NIJVERDAL - Kelvin Bolink (26) draait als dj onder de naam Pyrodox in wereldberoemde clubs en op grote festivals zoals Tomorrowland. Jasper Ponsteen (25) gaat dan vaak mee als tourmanager. Maar door het wegvallen van de festivals moesten de jeugdvrienden uit Nijverdal op zoek naar ander 'werk’. Dat hebben ze gevonden: bier brouwen. Dit weekend kwam hun eerste biertje uit: de Brouwerij Bengel IPA.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Reggestreek