-
Volledig scherm
- © News United/Jan Willem Klein Horstman

Bestuurder raakt van de weg in Haarle en belandt in sloot, man overgebracht naar ziekenhuis

HAARLE - Een man is woensdagochtend gewond geraakt bij een eenzijdig op ongeval in Haarle. Dit gebeurde op de kruising Kruishaarweg met de Molenweg. De bestuurder is door onbekende oorzaak met zijn voertuig in een sloot terechtgekomen.

 1. Henk uit Geesteren mist belangrijke rechtszaak om te kunnen schaatsen in Oostenrijk, maar nu gaat ook zijn toertocht niet door: ‘Was er al helemaal klaar mee’
  PREMIUM

  Henk uit Geesteren mist belangrij­ke rechtszaak om te kunnen schaatsen in Oostenrijk, maar nu gaat ook zijn toertocht niet door: ‘Was er al helemaal klaar mee’

  DEN HAAG/VRIEZENVEEN - Eigenlijk wil hij alleen maar af van het onderhoud van een weg en stoep in Vriezenveen. Dus bood hij ze voor ‘een zacht prijsje’ aan, zegt Henk Jonker erbij. „Het gaat om niets.” Maar over de op het oog nogal eenvoudige kwestie in Vriezenveen moet de allerhoogste bestuursrechter zich nu buigen. „Ik vind het maar amateuristisch.”
 2. Bijbel van 300 jaar oud krijgt in Hellendoorn een nieuwe bestemming: ‘Geweldig om in handen te hebben’

  Bijbel van 300 jaar oud krijgt in Hellen­doorn een nieuwe bestemming: ‘Geweldig om in handen te hebben’

  HELLENDOORN - Manny (79) en Mineke (77) Mollink schenken hun Statenbijbel uit 1721 aan Stichting Oald Heldern de Noaberschop. Jarenlang lag het antieke boek op een dekenkist bij de ingang van voormalig restaurant De Kroon, die het ondernemersechtpaar bestierde. Oald Heldern is, zo laat Dinand Webbink weten, blij met de bijzondere gift. „Geweldig om zo’n boek van driehonderd jaar oud in handen te hebben, hij krijgt een mooi plekje.”