De ZINiN bibliotheken in Haarle, Daarle en Daarlerveen gaan op 15 juni weer beperkt open. In Nijverdal en Hellendoorn kunnen bezoekers vanaf maandag weer een kopje koffie drinken en de krant lezen.
Volledig scherm
De ZINiN bibliotheken in Haarle, Daarle en Daarlerveen gaan op 15 juni weer beperkt open. In Nijverdal en Hellendoorn kunnen bezoekers vanaf maandag weer een kopje koffie drinken en de krant lezen. © Han Haveman

Bieb in Daarle, Haarle en Daarlerveen weer open op 15 juni

NIJVERDAL - De vestigingen van de ZINiN-bibliotheek in Haarle, Daarle en Daarlerveen gaan vanaf 15 juni weer beperkt open voor het publiek. ZINiN verwacht dat met ingang van 1 juli in alle vestigingen van de bieb weer de normale openingstijden gaan gelden. 

  1. Schiet gemeente met kanon op een mug bij aanpak van jongerenoverlast aan de Regge? ‘Iedereen is toch jong geweest’
    PREMIUM

    Schiet gemeente met kanon op een mug bij aanpak van jongeren­over­last aan de Regge? ‘Iedereen is toch jong geweest’

    HELLENDOORN - Jongeren kunnen bij het fietsbruggetje achter ijsfabriek Ben & Jerry’s nog wel een verfrissende duik in de Regge nemen, maar de omvang van de ligweide is inmiddels behoorlijk ingeperkt. Ook mogen ze niet langer vanaf de Overwaterbrug in het water springen. „We willen niet aansprakelijk worden gesteld als iemand hier een dwarslaesie oploopt.”

Reggestreek