Volledig scherm
Eigenaar Bert-Jan Hoekjen met de top-10 notering van vorig jaar. © De Oale Sté

Bistro de Oale Sté in Nijverdal wint publieksprijs terras top 100

NIJVERDAL/ENTER - Bistro de Oale Sté in Nijverdal heeft de publieksprijs gewonnen van de misset terras top 100. Het Rheins in Enter werd derde.

Naast de nummer 1 notering voor de Terras Top 100 publieksprijs, staat de Oale Ste op plek 90 in de terras top 100. Vorig jaar bemachtigde de bistro nog de zevende plek. Het Rheins eindigde op plek 36.

Stemmen

In totaal brachten ruim 36.000 mensen hun stem uit voor de publieksprijs. Ondernemer Bert-Jan Hoekjen van de Oale Ste en zijn team wisten met 2750 'fans' zo’n 500 stemmen meer binnen te halen dan de nummer 2 van dit jaar, Van Heeckeren. De Oale Ste heeft flink haar best gedaan om de stemmen binnen te halen. En dat werkte. Oproepen via Facebook werden massaal gedeeld door gasten en fans van de zaak.

Camping

Het terras, gelegen bij camping De Noetselerberg, is open van april tot en met oktober. Om alle gasten die op de Oale Sté hebben gestemd te bedanken, is er op woensdag 4 juli van 20 tot 21.30 uur een feestelijke borrel. Deze vindt plaats van 20 tot 21:30 uur bij bistro de Oale Sté. 

Gastvrijheid

De Terras Top 100 is een verkiezing van het horecavakblad Misset Horeca. Horecabedrijven uit het hele land kunnen zich aanmelden. Hun terras wordt beoordeeld op gastvrijheid, kwaliteit van het personeel, het terras en de geserveerde producten. De 100 beste terrassen van Nederland krijgen een plaats in de Terras Top 100.

Reggestreek