Deze schets van een gepland winkel-/appartementencomplex aan de Grotestraat 180 kan de prullenbak in. De Hellendoornse politiek vindt een gebouw van 20 meter op deze plek een bouwlaag te hoog.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze schets van een gepland winkel-/appartementencomplex aan de Grotestraat 180 kan de prullenbak in. De Hellendoornse politiek vindt een gebouw van 20 meter op deze plek een bouwlaag te hoog. © Architecten 01

Bouwplan voor locatie Blokker in hartje Nijverdal definitief afgeschoten: ‘Blijft vier meter te hoog’

NIJVERDAL - De Grotestraat in het centrum van Nijverdal heeft de laatste tijd een metamorfose ondergaan. Nu zijn de verouderde (winkel)panden aan de noordkant aan de beurt, waar op ‘enkele markante punten’ hoger mag worden gebouwd. De schets voor Grotestraat 180 kan echter al weer de prullenbak in. Het bouwplan voor de plek direct tegenover het Henri Dunantplein lijkt een grotere kans van slagen te maken.  

  1. Jumbo-Visma trekt volledige ploeg terug uit de Giro
    Video

    Jum­bo-Vis­ma trekt volledige ploeg terug uit de Giro

    Nadat kopman Steven Kruijswijk positief testte op corona heeft Jumbo-Visma besloten de volledige ploeg terug te trekken uit de Giro. De ploeg verscheen vanmorgen in Lanciano voor de tiende etappe niet op het startpodium. Eerder besloot ook Michelton-Scott niet verder te gaan, nadat hun kopman Simon Yates vorige week positief was getest en er bij de ploeg na de testen op de rustdag vier nieuwe besmettingen waren geconstateerd.

Reggestreek