Brenda Hoppen in de bruidsboutique Josephine by Brenda: „De klanten zijn blij verrast door de nieuwe entree”.
Volledig scherm
Brenda Hoppen in de bruidsboutique Josephine by Brenda: „De klanten zijn blij verrast door de nieuwe entree”. © Lenneke Lingmont

Bruidsboutique Josephine verhuist in Nijverdal naar Keizerserf: ‘Perfecte locatie’

NIJVERDAL - Bruidsboutique Josephine by Brenda is verhuisd van de Rijssensestraat naar het Keizerserf. Eigenaresse Brenda Hoppen is blij met haar nieuwe stek, hoewel ze wel even goed moest zoeken naar een nieuw onderkomen. 

 1. Prijs oudpapier naar recordhoogte, maar bijna geen Twentse club die profiteert: ‘Voordeel is door gemeenten afgekocht’
  PREMIUM

  Prijs oudpapier naar recordhoog­te, maar bijna geen Twentse club die profiteert: ‘Voordeel is door gemeenten afgekocht’

  HENGELO/GLANERBRUG - Het is net de energieprijs. Een kilo oudpapier was in jaren niet meer zo kostbaar. De prijs is door het plafond geschoten van haast 150 euro per ton, dus 15 cent per kilo. Want oudpapier is plots ‘schaars’. Toch profiteert bijna geen club, school of kerk van deze superprijs. Hoe hard de vrijwilligers ook werken en hoeveel ze ook inzamelen.
 2. Oppositie lijnrecht tegenover coalitie rond veilige oversteek over N35 in Haarle en Nijverdal: ‘Historische fout’
  PREMIUM

  Oppositie lijnrecht tegenover coalitie rond veilige oversteek over N35 in Haarle en Nijverdal: ‘Histori­sche fout’

  Twee fietsloopbruggen over de N35, in Haarle en Nijverdal, zijn definitief goedgekeurd door de gemeenteraad van Hellendoorn. Maar het laatste woord is nog niet gezegd over dit plan. Dinsdagavond stonden de oppositiepartijen lijnrecht tegenover de coalitie in de Hellendoornse raad over de keuze voor deze maatregelen. ,,Het is een project van luchtfietserij’’, vindt VVD-raadslid Winnie Müller.

Reggestreek