Chris Zegers en oud-wielrenner Rob Harmeling tijdens een fietstocht op de Sallandse Heuvelrug. Vanaf vandaag maakt het programma opnames in deze provincie voor een reeks van 3 op Reis rond Nederlandse bestemmingen.
Volledig scherm
Chris Zegers en oud-wielrenner Rob Harmeling tijdens een fietstocht op de Sallandse Heuvelrug. Vanaf vandaag maakt het programma opnames in deze provincie voor een reeks van 3 op Reis rond Nederlandse bestemmingen. © BNNVARA 3 op Reis

Chris Zegers reist voor nieuwe seizoen 3 op Reis niet door Azië of Amerika, maar door Overijssel

ENSCHEDE - Wie tijdens deze coronacrisis toch op vakantie wil moet het doen met een bestemming in eigen land, zo lijkt het. Gelukkig valt er genoeg moois te zien in Nederland, beseft ook BNNVARA. Het welbekende reisprogramma 3 op Reis richt zich de komende tijd noodgedwongen op vakantiebestemmingen in eigen land. En dan mag Overijssel natuurlijk niet ontbreken.

  1. Gemeente grijpt in om ‘ramp’ bij brug in Hellendoorn te voorkomen: ‘Situatie is totaal uit de klauwen gelopen’
    PREMIUM

    Gemeente grijpt in om ‘ramp’ bij brug in Hellen­doorn te voorkomen: ‘Situatie is totaal uit de klauwen gelopen’

    HELLENDOORN - Veel jongeren zoeken tijdens warme dagen verkoeling bij en in de Regge. Maar bij de Overwaterbrug achter ijsfabriek Ben & Jerry’s dreigt de situatie geheel uit de hand te lopen. De gemeente Hellendoorn grijpt in met een noodverordening. Want de jeugd misdraagt zich zodanig dat de brug dreigt in te storten en er risico’s zijn dat er een ramp gebeurt.

Reggestreek