Volledig scherm
Thijs Kemperink

Comedy Express in Openluchttheater Nijverdal

NIJVERDAL – De cabaretiers Thijs Kemperink, Ernest Beuving en Nathalie Baartman staan zaterdag 25 juni in Openluchttheater Nijverdal. En met deze drie artiesten kan men spreken over een Twentse editie van de Comedy Express.

Zowel Kemperink, Beuving als Baartman zijn afkomstig uit Twente. De liefhebbers van de Twentse humor kunnen hun hart dan ook ophalen.

Droge humor
Te vergelijken met een wielrenner die moeiteloos de Giro, Tour de France en Vuelta rijdt en daarbij ook punten pakt voor de sprint, het bergklassement en het eindklassement. Als stand-upper staat Thijs Kemperink zijn mannetje, als MC wordt hij alom gewaardeerd en als cabaretier kreeg hij alle lof van programmeurs die hem boekten voor de try-outs van zijn debuutprogramma ‘Achteraf Bekeken’. Met een licht Twents accent weet hij met zijn droge humor elke zaal in te pakken en gaat het dak er gegarandeerd af.

Theatergeheim
Ernest Beuving stond al acht shows in het theater met het cabaret-trio Ernesto & Marcellino en Wilfried Finkers. De Telegraaf noemde hen ooit ‘het best bewaarde theatergeheim van Nederland’. Voor deze shows schreef Ernest het grootste gedeelte van de teksten en muziek.

Neerlands Hoop
Ze is inmiddels een doorgewinterde cabaretière. Zes voorstellingen, een persoonlijkheidsprijs op Cameretten en een nominatie voor Neerlands Hoop (meest veelbelovende theatermaker) later is Nathalie Baartman inmiddels een gevestigde naam. Onhandig, charmant, verrassend en lekker gek. Dat kan het publiek verwachten.

Kaarten kosten 12,50 euro en zijn te reserveren via www.zinintheater.nl, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489, aan de theaterkassa bij de VVV Nijverdal of aan de kassa van het Openluchttheater Nijverdal op de avond van de show zelf (15 euro).

Reggestreek