De politie heeft dinsdag op meerdere plekken in de Reggestreek controles uitgevoerd om de verkeersveiligheid in het gebied te vergroten.
Volledig scherm
De politie heeft dinsdag op meerdere plekken in de Reggestreek controles uitgevoerd om de verkeersveiligheid in het gebied te vergroten. © foto AD-Rotterdams Dagblad/ Cees

Controles moeten verkeersveiligheid in Reggestreek vergroten

NIJVERDAL/RIJSSEN/WIERDEN -  De politie Twente-West heeft dinsdag op diverse locaties in de buurgemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten en Wierden controles gehouden, die de verkeersveiligheid in het gebied moeten vergroten. Deze controles zijn een reactie op klachten van omwonenden en weggebruikers.

 1. Drugs per post? Gevangenis in Almelo mag ingrijpen: alleen nog kopieën voor gedetineerden
  PREMIUM
  met stelling

  Drugs per post? Gevangenis in Almelo mag ingrijpen: alleen nog kopieën voor gedetineer­den

  Het was kantje boord voor bewakers en gedetineerden in de Almelose gevangenis de Karelskamp. Ze waren gedrogeerd met ‘spice’ en moesten met spoed naar het ziekenhuis. Sindsdien krijgen gevangenen geen originele brieven meer, maar kopieën. Om te voorkomen dat met harddrugs doordrenkt papier in de cellen belandt. De Almelose gevangenis heeft daar het recht toe, oordeelt de Raad voor Strafrechtstoepassing.
  Almelo
 2. Heracles bedenkt plan voor uit-supporters naar De Graafschap: ‘Laten zien dat het ook zonder incidenten kan’
  PREMIUM

  Heracles bedenkt plan voor uit-supporters naar De Graafschap: ‘Laten zien dat het ook zonder incidenten kan’

  In de discussie over het weren van uitsupporters bij wedstrijden in het betaald voetbal komt Heracles met een opmerkelijk tegengeluid. De Almelose club bezoekt met 500 supporters het duel met De Graafschap in Doetinchem, inclusief een mars richting het stadion. „Wij willen laten zien dat het ook kan zonder incidenten”, zegt Heracles-supporterscoördinator Raymond Alfons.
  Almelo