De hoofdmacht van vv. Hellendoorn heeft te kampen met een corona-uitbraak, waardoor de derby tegen SVVN is uitgesteld.
Volledig scherm
De hoofdmacht van vv. Hellendoorn heeft te kampen met een corona-uitbraak, waardoor de derby tegen SVVN is uitgesteld. © Robin Hilberink

Corona-uitbraak bij hoofdmacht van vv. Hellendoorn: derby tegen SVVN uitgesteld

NIJVERDAL/HELLENDOORN - De derby SVVN-vv. Hellendoorn op sportpark Groot Lochter gaat zaterdagmiddag niet door. Het duel wordt uitgesteld vanwege een recente corona-uitbraak in de Hellendoornse selectie. Er wordt in samenspraak met de KNVB gezocht naar een nieuwe datum voor deze wedstrijd in derde klasse van het zaterdagamateurvoetbal. 

 1. Almelo en de kunst van rotzooi verkopen en bier rechtstreeks de klant ingieten
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Almelo en de kunst van rotzooi verkopen en bier recht­streeks de klant ingieten

  Het water staat kleine bierbrouwers tot aan de lippen. De kop op de voorpagina van donderdag 1 juni knalde erin. De ambachtelijke makers van onze goudgele rakkers hebben het moeilijk. Graan, gist, verpakkingen en energie zijn duur. Het nuchtere tegengeluid kwam uiteraard uit Almelo. Van een avontuurlijke bierbrouwer die zijn Zwarte Parochie in de stad nog niet eens heeft geopend: „Vergeet de fles, giet het bier direct je klant in”. Was getekend Menno de Braak. Geweldig citaat. Welkom bij de Nieuwsupdate.
  Almelo
 2. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?