Erik Neimeijer, gitarist en zanger van de Sallandse rockband Bökkers. “Op het podium krijg je meteen respons op de liedjes. Zo niet, dan deugt het niet.”
Volledig scherm
PREMIUM
Erik Neimeijer, gitarist en zanger van de Sallandse rockband Bökkers. “Op het podium krijg je meteen respons op de liedjes. Zo niet, dan deugt het niet.” © FOTO HISSINK

Dankzij de liefde werd gitarist Erik uit Hellendoorn een rockster bij Bökkers

HELLENDOORN - Bökkers-gitarist Erik Neimeijer (36) vertrok jaren geleden uit zijn geboortedorp Heino en verzoop in de seks, drugs, drank, rock-’n-roll en schulden. Zijn jeugdvriendinnetje uit Heino viste hem op. Alsnog komt zijn muziekdroom uit, in de taal van de streek die hij per se wilde verlaten.

  1. Nijverdalse scouts halen midden in de nacht het bevrijdingsvuur op: ‘Een tikkeltje gek moet je wel zijn’

    Nijverdal­se scouts halen midden in de nacht het bevrij­dings­vuur op: ‘Een tikkeltje gek moet je wel zijn’

    NIJVERDAL - Het Bevrijdingsvuur vanuit Wageningen laaide donderdag op in het centrum van Nijverdal. Dat is ieder jaar weer een grote uitdaging voor Scouting de Reggegroep, die de verantwoordelijkheid draagt. Want hoe zorg je ervoor dat tijdens een 90 kilometer lange estafettetocht het vuur blijft branden? Niets wordt daarom aan het toeval over gelaten. Zelfs niet als een oud-burgemeester een handje wil helpen.

Reggestreek