Directeur Chris Funk is blij dat ZINiN de inwoners van Nijverdal en omstreken weer een leuk uitje kan bieden, al is het met beperkingen. „We gaan ervan uit dat mensen hun verstand gebruiken en dat we geen politieagentje hoeven te spelen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Chris Funk is blij dat ZINiN de inwoners van Nijverdal en omstreken weer een leuk uitje kan bieden, al is het met beperkingen. „We gaan ervan uit dat mensen hun verstand gebruiken en dat we geen politieagentje hoeven te spelen.” © Bert Kamp

‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ brengt ZINiN Theater Nijverdal weer op gang

NIJVERDAL - ZINiN Nijverdal opent vanaf 1 juni het theater voor filmvoorstellingen waarbij dertig bezoekers welkom zijn, en vanaf 1 juli maximaal honderd. Verder hoopt directeur Chris Funk een nieuwe, aangepaste programmering rond te krijgen voor het openluchttheater.

Alle voorstellingen in het Nijverdalse theater werden, zoals overal gebeurde, in verband met de uitbraak van het coronavirus afgezegd of verplaatst naar het volgende seizoen. Dat begint op 1 september, maar het is nog heel onzeker wat er tegen die tijd allemaal mag volgens de regels van het RIVM.

Reggestreek