Volledig scherm
De sporters van 2015 geven het voorbeeld voor de verkiezingen van 2016. © Bert Kamp

De beste sporters van Hellendoorn

HELLENDOORN. Wie wordt de sportman van het jaar 2016 in de gemeente Hellendoorn? Wie de sportvrouw? Welke sportploeg? Opgave voor de sportverkiezing 2016 is nu al mogelijk.

De werkgroep voor de organisatie van de jaarlijkse Sportverkiezing zet traditiegetrouw haar sporters en jonge talentjes in het zonnetje omdat zij een bijzondere prestatie hebben behaald. De aanmelding voor kandidaten is inmiddels van start gegaan. Dat kan voor de categorieën: sportvrijwilliger, sporttalent, sportploeg, andere sporten (niet NOC*NSF), sportvrouw en sportman van het jaar 2016. De werkgroep is al druk aan het werk om een mooi programma voor het gala in 2017 op poten te zetten.

Verdienen
De Stichting Sportverkiezing Gemeente Hellendoorn roept iedereen op om kandidaten aan te dragen die volgens hem of haar een nominatie verdienen en kans moeten maken op de titel sportman, sportvrouw, sportploeg, sportvrijwilliger of sporttalent van het jaar.

De kandidaten moeten voor 9 december 2016 worden opgegeven. Meer informatie en het aanmeldformulier zijn te vinden op de website www.sportverkiezinghellendoorn.nl.

Reggestreek