Carlijn Mels uit Nijverdal komt door de voorkeursstemmen alsnog in de Hellendoornse gemeenteraad terecht, waardoor de fractie van GroenLinks straks bestaat uit moeder en dochter.
Volledig scherm
PREMIUM
Carlijn Mels uit Nijverdal komt door de voorkeursstemmen alsnog in de Hellendoornse gemeenteraad terecht, waardoor de fractie van GroenLinks straks bestaat uit moeder en dochter. © Lenneke Lingmont

Door voorkeursstemmen alsnog in gemeenteraden in de Reggestreek: ‘Sorry Andy’

NIJVERDAL/RIJSSEN/WIERDEN - De voorkeurstemmen zijn geteld. En dat is goed nieuws voor twee politieke families in de Reggestreek. In Hellendoorn gaan namelijk zowel moeder als dochter de gemeenteraad in, en in Wierden blijft de achternaam Langenhof te horen. 

  1. Wereldwinkel in Nijverdal verhuisd naar het Keizerserf: ‘Eerste ervaringen zijn goed’

    Wereldwin­kel in Nijverdal verhuisd naar het Keizerserf: ‘Eerste ervaringen zijn goed’

    NIJVERDAL - Eigenlijk wilde Wereldwinkel Ganesha helemaal niet weg van de vertrouwde plek aan de Grotestraat. Maar het oude onderkomen staat op de nominatielijst van afbraak en in de plaats komen drie-laags appartementen. Inmiddels is de winkel verhuisd naar het Keizerserf. Lang kunnen ze ook op deze plek niet blijven omdat het huurcontract met de eigenaar van het pand ongeveer twee jaar geldig is.

Reggestreek