Volledig scherm
Het voormalige C&A pand in het centrum van Nijverdal is verhuurd aan drogisterijketen Die Grenze. © Uniek Bedrijfsmakelaars

Drogisterij Die Grenze nu ook in Nijverdal

NIJVERDAL - Uniek Bedrijfsmakelaars uit Enter heeft het voormalige C& A-pand in het Henri Dunantcomplex in hartje Nijverdal (Grotestraat 73) verhuurd aan drogisterijketen Die Grenze, die momenteel al 28 vestigingen in de grensstreek heeft.

Bedrijfsmakelaar John Lammertink vertelt dat Die Grenze het gehele pand met een oppervlakte van ruim 800 vierkante meter voor een periode van vijf jaar heeft gehuurd. De ruimte, die bijna twee jaar leeg heeft gestaan, wordt momenteel ingericht en Lammertink verwacht dat de drogisterij vanaf 1 april is geopend voor het publiek.

C&A vestigde zich in 2011 aan het Henri Dunantplein, maar de omzetten van deze vestiging bleven ver achter bij de verwachtingen. De modeketen sloot in juni 2017 de deuren in Nijverdal en sindsdien stond het pand leeg. Die leegstand aan het Henri Dunantplein deed afbreuk aan de pogingen om Nijverdal als regionaal koopcentrum op de kaart te zetten. 

  1. Wandelen voor Water in gemeente Hellendoorn: 2.700 euro

    Wandelen voor Water in gemeente Hellen­doorn: 2.700 euro

    NIJVERDAL - De 72 leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisscholen De Marliaantjes (Marle) en De Meander en De Wingerd uit Nijverdal hebben vorige week tijdens het landelijke evenement Wandelen voor Water 1.800 euro bij elkaar gelopen voor het Nigeria-project van de Stichting ZOA. De opbrengst is door hulporganisatie Aqua for All nog eens met 50 procent verhoogd, zodat het eindbedrag van de actie in de gemeente Hellendoorn uitkomt op 2.700 euro.

Reggestreek