Een middag gewichtheffen in Nijverdal, waar is Nathalie aan begonnen: ‘Hoe lang nog?’

VideoNIJVERDAL - Onderuitzakken op de loungebank in je tuin, badderen in het koele water of toch maar eens kijken of gewichtheffen iets is? Nathalie Kroese uit Wierden kiest voor dat laatste. En met haar zes andere fanatiekelingen. Ze doen mee aan een pittige workshop van nationaal topgewichtheffer Nikki Löwik (19) in Nijverdal.

 1. Vertrekkende dominee Perk (66) in Nijverdal: ‘Zag geloof eerst als levensverzekering om in hiernamaals te komen’
  PREMIUM

  Vertrekken­de dominee Perk (66) in Nijverdal: ‘Zag geloof eerst als levensver­ze­ke­ring om in hierna­maals te komen’

  NIJVERDAL - Dominee Robbert Jan Perk is geen theoloog voor wie de kennis van de Schrift centraal staat. Hij is een belezen man, maar heeft weinig op met boekenwijsheid. Bij hem draait alles om de, die hij wil leren kennen en doorgronden. En daarmee was hij ruim 26 jaar de ideale herder voor de nog jonge protestantse geloofsgemeenschap in de Kruidenwijk.
 2. Opluchting bij jubileumeditie motorrace op legendarische Luttenbergring: 'Had geen twee weken later moeten zijn’
  PREMIUM

  Opluchting bij jubileume­di­tie motorrace op legendari­sche Luttenberg­ring: 'Had geen twee weken later moeten zijn’

  Vijftig jaar na de eerste race op de Luttenbergring klonk zaterdag weer het geluid van racende motoren rond het Sallandse dorp. Het zijn niet meer de wereldtoppers die over het stratencircuit bij Luttenberg razen, maar voor liefhebbers van gemotoriseerde tweewielers was het toch volop genieten. Dat het überhaupt door kon gaan, was al een overwinning voor de organisatie.

Reggestreek