Voormalig wethouder Koos van der Elst uit Nijverdal kwam eieren halen voor zijn dochter en had onverwachts de primeur om als eerste de eieren uit de nieuwe automaat te halen.
Volledig scherm
Voormalig wethouder Koos van der Elst uit Nijverdal kwam eieren halen voor zijn dochter en had onverwachts de primeur om als eerste de eieren uit de nieuwe automaat te halen. © Gerda Briene

Eerste eierautomaat aan Schapendijk in Notter

NOTTER - Pluimveebedrijf Briene heeft in zijn verkoopruimte (Schapendijk 4) een eierautomaat neergezet, waarin doosjes met 10 scharrel- of biologische eieren staan. Volgens boerin Gerda Briene is het de eerste in z’n soort in de Reggestreek. Na inworp van een euro kunnen de klanten de verse gekoelde eieren uit de automaat halen.

 1. Nieuwe hoofdsponsor Hulzense Boys heeft een rood-wit hart: ‘En het vriendje van mijn dochter speelt daar’
  PREMIUM

  Nieuwe hoofdspon­sor Hulzense Boys heeft een rood-wit hart: ‘En het vriendje van mijn dochter speelt daar’

  HULSEN - Directeur Dick Schulenburg (56) van H&K Technische Groothandel is een ondernemer met een rood-wit hart. Zijn bedrijf steunt diverse sportverenigingen in de regio en is met ingang van het nieuwe seizoen ook de nieuwe hoofdsponsor van de voetbalclub Hulzense Boys. Het logo van zijn bedrijf staat drie jaar op de reclameborden rondom het hoofdveld en op de kleding van de spelers van het eerste en tweede elftal en de A1-jeugd.
 1. Indonesië weer getroffen door natuurramp: acht doden
  Play

  Indonesië weer getroffen door natuurramp: acht doden

 2. Samenvatting | PEC Zwolle - FC Twente
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  FC Twente onderuit op bezoek bij PEC Zwolle

  10 april

Reggestreek