Marisca en John Hutten van de vlees- en zuivelboerderij Suydbroek merken dat vooral de eieren hard gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Marisca en John Hutten van de vlees- en zuivelboerderij Suydbroek merken dat vooral de eieren hard gaan. © Lenneke Lingmont

Eieren en vlees van de boer in Reggestreek extra in trek: ‘Het is iedere dag pieken’

HAARLE/RIJSSEN-HOLTEN - Het zijn niet alleen de supermarkten die hun omzet zien stijgen. Ook de boerderij- en landwinkels verkopen meer. Vooral de eieren en het vlees worden extra ingekocht.

Net in het weekend dat de RIVM-maatregelen van kracht werden, hadden Sander en Annemiek van Oonse Boerderieje in Haarle de ‘vul je vriezer’- actie. „Puur toeval, het was een compleet gekkenhuis”, vertelt Annemiek. „Acties hoeven we dezer weken niet meer te doen. We verkopen zeker het dubbele als voor de coronacrisis.”

Reggestreek