Erna Teesselink heeft haar kletskassa. „Voor veel mensen die bij mij aan de kassa komen, ben ik het enige aanspreekpunt van die dag.”
Volledig scherm
Erna Teesselink heeft haar kletskassa. „Voor veel mensen die bij mij aan de kassa komen, ben ik het enige aanspreekpunt van die dag.” © Marieke Amelink

Erna heeft haar eigen ‘kletskassa’ in Nijverdal: ‘Die krijg je niet zo maar’

NIJVERDAL - Al meer dan veertig jaar is Erna Teesselink het vaste gezicht van kassa nummer 2 van de Jumbo aan de Grotestraat. Ze wordt op handen gedragen door de vaste klanten van de supermarkt, want Erna is altijd vrolijk en neemt alle tijd voor een praatje. Een bord met ‘kletskassa’ was haar grootste wens. En die heeft ze nu.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Reggestreek