Het is erop of eronder voor voetbalclub De Zweef. De Nijverdallers moeten zondagmiddag winnen van Heino om degradatie te voorkomen.
Volledig scherm
Het is erop of eronder voor voetbalclub De Zweef. De Nijverdallers moeten zondagmiddag winnen van Heino om degradatie te voorkomen. © Bert Kamp

Erop of eronder voor De Zweef

NIJVERDAL - Het is zondag erop of eronder voor voetbalvereniging De Zweef. Met nog twee wedstrijden te gaan staan de Nijverdallers op de laatste plaats van de eerste klasse E.

Om aan degradatie te ontsnappen is een klein wonder nodig. De Zweef moet zondagmiddag de streekderby tegen Heino winnen en hopen op puntverlies van de twee naaste concurrenten BWO (Hengelo) en WAVV (Wageningen), die respectievelijk 2 en 4 punten boven De Zweef staan. De wedstrijd op sportpark Gagelman (Koersendijk) begint zondag om 14.00 uur. Voor middenmoter Heino staat niets meer op het spel. 

  1. Stralende lente hard gelag voor Twentse festivals: wat had het mooi kunnen zijn
    PREMIUM

    Stralende lente hard gelag voor Twentse festivals: wat had het mooi kunnen zijn

    ENSCHEDE/HELLENDOORN - De lente van 2020 gaat de boeken in als de zonnigste ooit. Voor de een een pleister op de wonde in coronatijd, voor de ander een hard gelag. Organisatoren van festivals behoren tot die laatste categorie: mooi weer op Hemelvaartsdag, mooi weer aanstaande voor het pinksterweekend: ze kunnen zich de haren wel uit hun hoofd trekken. Hun hoop is gevestigd op volgend jaar. „Hopelijk met hetzelfde weer.”

Reggestreek