Familiebedrijf Van Keulen staat al 75 jaar garant voor succes in Nijverdal

VideoNIJVERDAL - Timmerman en oprichter Lammert van Keulen heeft voor zijn overlijden nog net het moment meegemaakt waarop alle zes z’n zoons voor de Nijverdalse interieurbouwer werkten. Het familiebedrijf viert dit jaar het 75-jarig bestaan.

De broers Jan (73) en Joop (62) hebben binnen de holding Van Keulen hun ‘eigen’ bedrijf: Jan gaat over de Mobielbouw en Joop is het gezicht van Van Keulen Interieurbouw. De laatste biedt werk aan zo’n vijfhonderd medewerkers; bij de mobielbouw werken veertig mensen. Hoewel het aparte bedrijven zijn, wordt het jubileum samen gevierd. „Dit alles komt voort uit de interesse van mijn vader voor omgehakte bomen”, zegt Joop van Keulen gekscherend. 

  1. Is monteur H. uit Almelo het brein achter mega-hennepkwekerij?

    Is monteur H. uit Almelo het brein achter me­ga-hennepkwe­ke­rij?

    ALMELO/NIJVERDAL - Hij is niet bepaald een spraakwaterval. Soms is Ramon H. zelfs wat moeilijk te verstaan als hij op verzoek van de rechtbank, de officier van justitie tekst en uitleg geeft. Maar volgens het Openbaar Ministerie is de 41-jarige H. het brein achter de mega-hennepkwekerij die enkele jaren geleden in het pand van de voormalige Rabobank in Nijverdal werd aangetroffen. En daarvoor moet hij bloeden: justitie wil de Almeloër een half jaar achter de tralies. Het Openbaar Ministerie wil ook dat H. de criminele winst van 4,9 miljoen afstaat.

Reggestreek