Een flink stuk bosgrond in Nijverdal wordt volgende week gedwongen geveild.
Volledig scherm
Een flink stuk bosgrond in Nijverdal wordt volgende week gedwongen geveild. © Lenneke Lingmont

Gedwongen verkoop van bosgrond in Nijverdal

NIJVERDAL - Op de website van BOG Auctions wordt dinsdag 10 september een flink stuk bosgrond in de omgeving van de Jan van Galenlaan in Nijverdal geveild, waar ooit camping Hietland stond. Het gaat om de gedwongen verkoop van bijna 50 percelen, die samen worden verkocht. 

 1. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

  Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

  De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Ik weet niet of ik een Tubantia-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139970
 2. Vertrekkende dominee Perk (66) in Nijverdal: ‘Zag geloof eerst als levensverzekering om in hiernamaals te komen’
  PREMIUM

  Vertrekken­de dominee Perk (66) in Nijverdal: ‘Zag geloof eerst als levensver­ze­ke­ring om in hierna­maals te komen’

  NIJVERDAL - Dominee Robbert Jan Perk is geen theoloog voor wie de kennis van de Schrift centraal staat. Hij is een belezen man, maar heeft weinig op met boekenwijsheid. Bij hem draait alles om de, die hij wil leren kennen en doorgronden. En daarmee was hij ruim 26 jaar de ideale herder voor de nog jonge protestantse geloofsgemeenschap in de Kruidenwijk.

Reggestreek