De voormalige Rabobank-kiosk op de Markt in Nijverdal wordt momenteel omgebouwd tot Geldmaat. Hier kan ‘eind volgende week’ weer worden gepind.
Volledig scherm
De voormalige Rabobank-kiosk op de Markt in Nijverdal wordt momenteel omgebouwd tot Geldmaat. Hier kan ‘eind volgende week’ weer worden gepind. © Han Haveman

Geldautomaat op Markt in Nijverdal ‘eind volgende week’ weer in gebruik als Geldmaat

NIJVERDAL - Er kan vanaf ‘eind volgende week’ weer 24 uur per etmaal worden gepind in het centrum van Nijverdal. Een woordvoerster van de klantenservice van Geldmaat vertelt dat de voormalige kiosk van de Rabobank op de Markt 7 dan is omgebouwd. Behalve pinnen kunnen hier ook biljetten en munten worden gestort en sealbags worden afgegeven.

 1. Controleurs in Hellendoorn met de handen in de vuilbak, want het scheiden van afval ‘kan en móet beter’
  PREMIUM

  Contro­leurs in Hellen­doorn met de handen in de vuilbak, want het scheiden van afval ‘kan en móet beter’

  NIJVERDAL - De inwoners van de gemeente Helendoorn gooien niet alleen het toegestane afval in de oranje pmd-bakken, maar ook veel andere rommel. Deze vervuiling bedraagt ruim 30 procent en leidt steeds vaker tot afgekeurde ladingen pmd-afval (plastic verpakkingen, metalen verpakkingen, blik en drankpakken) bij de afvalverwerker. Die pmd wordt dan verbrand en dat kost de gemeente handenvol geld.
 2. Na twee jaar knallende ruzies gooien toezichthouders Soweco handdoek in de ring
  PREMIUM

  Na twee jaar knallende ruzies gooien toezicht­hou­ders Soweco handdoek in de ring

  ALMELO - De raad van commissarissen van Soweco (RvC) treedt per 1 mei terug. Twee jaar lang knokten de toezichthouders om de sociale werkvoorziening voor Almelo en omgeving overeind te houden. Tevergeefs. Het algemeen bestuur van Soweco besloot vandaag tot liquidatie. Tot ongenoegen van de RvC. „Erg jammer. Voor medewerkers is Soweco een deel van hun leven”, zegt rvc-voorzitter Herman Hazewinkel.
 1. De tops en flops voor de eerste halve finale Songfestival
  Play

  De tops en flops voor de eerste halve finale Songfesti­val

 2. Hoekstra: CDA kan in oppositie, maar ook in kabinet
  Play

  Hoekstra: CDA kan in oppositie, maar ook in kabinet

Reggestreek