Volledig scherm
De Rabobank Noord en West Twente in Nijverdal gaat verhuizen, dat geldt ook voor de geldautomaten. © Han Haveman

Geldautomaten Rabobank Nijverdal verplaatst

NIJVERDAL - De geld- en stortautomaat en de sealbagautomaat van de Rabobank  Noord en West Twente in Nijverdal komen met ingang van 30 november 2018 aan de Markt te staan.

 Hierover is nog overleg gaande met de gemeente Hellendoorn.  De automaten komen in een speciale pinbox. Hiermee loopt de lokale Rabobank al vooruit op het nieuwe gezamenlijk systeem van geldautomaten met ING en de ABN Amro.  De verplaatsing van de geldautomaten is een gevolg van de verhuizing van de bank van het kantoor op de hoek Johan Friso-/Willem Alexanderstraat naar een veel kleiner pand in het nabijgelegen Henri Dunantcomplex (Willem Alexanderstraat 2).

  1. Duurzaamheidsscherm langs N35: ‘We slaan meerdere vliegen in één klap’
    PREMIUM

    Duurzaam­heids­scherm langs N35: ‘We slaan meerdere vliegen in één klap’

    NIJVERDAL - De N35 tussen Nijverdal en Wierden wordt verbreed tot een autoweg met vier rijstroken. De werkgroep Baron van Sternbachlaan vindt het een belachelijk idee om een ‘racebaan’ aan te leggen dwars door een dorp, dat juist rust en ruimte wil uitstralen en de natuur hoog in het vaandel heeft. Een plan dat voor (geluids)overlast gaat zorgen. Stilzitten is geen optie voor de omwonenden, actie is vereist!

Reggestreek