In de bibliotheek in Haarle luisteren de peuters vol aandacht naar het verhaal dat ZINiN-directeur Chris Funk vertelt. Het is de vraag hoelang dit filiaal nog aan de Wolterinksweg gevestigd blijft.
Volledig scherm
In de bibliotheek in Haarle luisteren de peuters vol aandacht naar het verhaal dat ZINiN-directeur Chris Funk vertelt. Het is de vraag hoelang dit filiaal nog aan de Wolterinksweg gevestigd blijft. © Emiel Muijderman

Gesprekken over verkassen van filialen ZINiN-bibliotheek in Daarle en Haarle

DAARLE/HAARLE - De bibliotheek bij basisschool De Ark (’t Caphorst) in Daarle zit in een veel te ruim jasje en is tegenwoordig nog slechts twee middagen en een avond per week geopend. Cultuurorganisatie ZINiN is daarom op zoek naar een andere geschikte plek voor dit filiaal.

 1. ‘De mountainbikeroute op de Holterberg sluiten is slechts een tijdelijke oplossing voor de zandhagedis’
  PREMIUM

  ‘De mountainbi­ke­r­ou­te op de Holterberg sluiten is slechts een tijdelijke oplossing voor de zandhage­dis’

  Als het aan NatuurAlert ligt, wordt de mountainbikeroute op de Holterberg zo snel mogelijk gesloten omwille van de zandhagedis. Mountainbikers zouden de beschermde dieren massaal doodrijden. Maar, zegt Jan Brouwer uit Diepenveen die zich vanuit persoonlijke interesse heeft verdiept in de kwestie, met het sluiten van de route help je die beesten maar even. Stikstof is de sluipmoordenaar.
 1. Dit zijn de woensdag aangekondigde nieuwe coronamaatregelen
  Play

  Dit zijn de woensdag aangekon­dig­de nieuwe coronamaat­re­ge­len

 2. Enorme explosie in centrum Madrid
  Play

  Enorme explosie in centrum Madrid

Reggestreek