Volledig scherm
© Unknown

Griezeltijd breekt weer aan in Avonturenpark Hellendoorn

HELLENDOORN - Avonturenpark Hellendoorn wordt in de aanloop naar Halloween weer overgenomen door heksen en vogelverschrikkers. Het is zaterdag 6 oktober tijd voor het familie-evenement Heksendoorn dat tot en met zondag 28 oktober plaats vindt.

Horror Hotel

Behalve de attracties voor jong en oud zijn er deze weken  allerlei spannende activiteiten en nieuwe shows. Het hele park ligt bezaaid met pompoenen en bezems. Kareltje en Jasmijn hebben samen met opperheks Odelia een speciale theatershow, kinderen kunnen op avontuur in het doolhof en het Horror Hotel opent ook dit jaar weer de deuren, en is er een magic show met illusionisme in de Discovery Club.

Volledig scherm
© Annina Romita DTCT

Vuurwerk

De speciale Heksendoornavonden op de zaterdagen 20 en 27 oktober zijn net weer even iets spannender. Alle bekende attracties zijn open, er lopen vanaf 18.00 uur griezels door het park en er is een tweede spookhuis geopend. De Heksendoorn avonden duren tot 20.00 uur en worden afgesloten met een vuurwerkshow om 20.15 uur. 

Volledig scherm
© Avonturenpark Hellendoorn

Screams

Voor de echte horrorliefhebbers vindt op de vrijdagen 19 en 26 oktober de derde editie van Screams plaats. Dan jagen ruim 100 scare-acteurs bezoekers de stuipen op het lijf en zijn er diverse scarezones en haunted houses ingericht. 

  1. Wouter (23) uit Nijverdal leidt nieuwe studentenvereniging in Zwolle, die zich vooral richt op mbo’ers
    PREMIUM

    Wouter (23) uit Nijverdal leidt nieuwe studenten­ver­e­ni­ging in Zwolle, die zich vooral richt op mbo’ers

    NIJVERDAL/ZWOLLE - Studentenverenigingen genoeg in Zwolle, maar eentje die zich vooral richt op mbo’ers was er tot nu toe niet. Evenmin een club die mikt op studenten in de creatieve sector. Bij de nieuwe studentenvereniging COS komen die twee dingen samen. Nijverdaller Wouter Wolfkamp (23), oud-student van de creatieve vakschool Cibap, is voorzitter van de kersverse club.

Reggestreek