Volledig scherm
GroenLinks Hellendoorn houdt zaterdag een kinderrommelmarkt en boekenruilbeurs in haar campagnelokaal in het voormalige winkelpand van de Wibra aan de Grotestraat in Nijverdal © Dennis op den Dries

GroenLinks Hellendoorn wil verspilling tegengaan

NIJVERDAL - GroenLinks Hellendoorn moet helemaal niets hebben van verspilling,  is een fervent voorstander van het hergebruik van goederen. ‘Het is toch zonde om nog goede spullen weg te gooien als een ander tegen een klein prijsje hiervan nog jarenlang plezier kan hebben?’, vindt de partij. 

Om haar uitgangspunten kracht blij te zetten houdt GroenLinks zaterdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur een kinderrommelmarkt met een gratis boekenruil in de GroenLinks Experience (Grotestraat 194A) in het centrum van Nijverdal.

Kinderen kunnen hier tijdens de overdekte rommelmarkt hun overbodige spullen aanbieden en gratis een tweedehands boek ruilen voor een exemplaar dat ze nog niet hebben gelezen. In dit voormalige winkelpand worden bovendien smoothies gemaakt van afgekeurd fruit, dat anders toch maar was weggegooid. 

Reggestreek