Dick Goossen, Bert Huizing en Dennis Meijerman (van linksaf) van de energiewerkgroep Hulsen-Kruidenwijk staan bij de voormalige vuilnisbelt aan de Noordelijke Hoofddijk. Werkgroeplid Jochem Besten ontbreekt op de foto.
Volledig scherm
PREMIUM
Dick Goossen, Bert Huizing en Dennis Meijerman (van linksaf) van de energiewerkgroep Hulsen-Kruidenwijk staan bij de voormalige vuilnisbelt aan de Noordelijke Hoofddijk. Werkgroeplid Jochem Besten ontbreekt op de foto. © Lars Smook

Groot zonnepark gepland op voormalige vuilstort in buitengebied van Hulsen: ‘Prachtige plek, we gaan ervoor’

HULSEN/NIJVERDAL - Als de plannen doorgaan komt bovenop de voormalige vuilstortplaats aan de Noordelijke Hoofddijk in Hulsen het tot nu toe grootste zonnepark van de gemeente Hellendoorn. Op een rustige plek in het buitengebied, omringd door struiken en bomen en landschappelijk dus  al ingepast.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”