Een van de creaties die is gemaakt in het kader van de bouwselwedstrijd, de alternatieve activiteit voor het afgelaste Houtdorp.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de creaties die is gemaakt in het kader van de bouwselwedstrijd, de alternatieve activiteit voor het afgelaste Houtdorp. © Nadya Veldkamp

Haarlese schooljeugd leeft zich lekker creatief uit: ‘Aantal geheime extra’s gepland’

HAARLE - Om de Haarlese basisschooljeugd toch nog iets te bieden in coronatijd, werden deze zomer een speciale kleurplaat-en een mini-bouwselwedstrijd georganiseerd. Nadya Veldkamp van Houtdorp Haarle zag indrukwekkende werken voorbijkomen.

 1. #HéScheids: wonderschone goal van Reutum & arbiter vergeet rood te geven aan Manderveen
  met video

  #HéScheids: wonderscho­ne goal van Reutum & arbiter vergeet rood te geven aan Manderveen

  ENSCHEDE - De finales van de nacompetitie in het regionale amateurvoetbal van afgelopen weekeinde zat vol met opvallende gebeurtenissen, waaronder een wonderschoon doelpunt van Mark Morskieft van Reutum, een scheidsrechter die vergat rood te geven aan Manderveen en een oneindig lange sliert fietsers op weg naar de wedstrijd van De Zweef. „Toen we begonnen met de warming-up kwamen de eersten aan, toen we klaar waren, arriveerden de laatsten”, zei de geïmponeerde trainer Niels Kolkman.
 2. Gwen uit Holten wil nog een keer met iedereen over ‘zandhagedissenroute’: ‘Geen politiek, gewoon fietsen’
  PREMIUM

  Gwen uit Holten wil nog een keer met iedereen over ‘zandhage­dis­sen­rou­te’: ‘Geen politiek, gewoon fietsen’

  HOLTEN - Het is geen protestmars en ook geen stille tocht, wel een manier om te laten zien dat ze het er niet mee eens zijn. Zondag gaan mountainbikers van wielervereniging Holten nog één keer over de veelbesproken ‘zandhagedissenroute’, die dichtgaat. Initiatiefneemster Gwen van Eijden hoopt op honderden mensen, ondertussen blijven Rijssen-Holten en Hellendoorn zich verzetten.

Reggestreek