Hans Galgenbeld (62) zet na ruim 37 jaar een punt achter zijn ambtelijke carrière in Hellendoorn. De chef sportzaken kijkt op sportpark Gagelman tevreden terug op zijn lange loopbaan: „We hebben prachtige sportvoorzieningen in deze gemeente en dat vertaalt zich in vele opvallende sportprestaties.”
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Galgenbeld (62) zet na ruim 37 jaar een punt achter zijn ambtelijke carrière in Hellendoorn. De chef sportzaken kijkt op sportpark Gagelman tevreden terug op zijn lange loopbaan: „We hebben prachtige sportvoorzieningen in deze gemeente en dat vertaalt zich in vele opvallende sportprestaties.” © Reinier van Willigen

Hans Galgenbeld (62) uit Nijverdal, voetballer die ambtenaar werd, neemt afscheid: ‘Ik spreek de taal van de sport’

NIJVERDAL - Nijverdaller Hans Galgenbeld (62) neemt vandaag na ruim 37  jaar afscheid van de gemeente Hellendoorn. Als fervent sporter en chef sportzaken sprak hij de taal van de sporters en snapte dat een goede verstandhouding en samenwerking hard nodig is om maximaal resultaat te behalen. 

 1. Nieuwe hoofdsponsor Hulzense Boys heeft een rood-wit hart: ‘En het vriendje van mijn dochter speelt daar’
  PREMIUM

  Nieuwe hoofdspon­sor Hulzense Boys heeft een rood-wit hart: ‘En het vriendje van mijn dochter speelt daar’

  HULSEN - Directeur Dick Schulenburg (56) van H&K Technische Groothandel is een ondernemer met een rood-wit hart. Zijn bedrijf steunt diverse sportverenigingen in de regio en is met ingang van het nieuwe seizoen ook de nieuwe hoofdsponsor van de voetbalclub Hulzense Boys. Het logo van zijn bedrijf staat drie jaar op de reclameborden rondom het hoofdveld en op de kleding van de spelers van het eerste en tweede elftal en de A1-jeugd.
 2. Schrijven is hobby én uitlaatklep voor Nijverdaller Gerard (78): ‘Ik hou van jou’ is zijn tiende boek in elf jaar
  PREMIUM

  Schrijven is hobby én uitlaat­klep voor Nijverdal­ler Gerard (78): ‘Ik hou van jou’ is zijn tiende boek in elf jaar

  NIJVERDAL - Knippen en plakken is niet zijn sterkste kant. Het installeren van Netflix op de televisie is voor Gerard Ekelenkamp (78) een schier onmogelijke opgave. En als hij de monteur belt vanwege een kapotte cv-ketel is vaak het indrukken van de resetknop voldoende om het euvel te verhelpen. De Nijverdaller spaart zichzelf zeker niet in zijn nieuwste boek Ik hou van jou.
 1. 'In vliegtuig is kans op trombose nog 100 keer groter'
  Play

  'In vliegtuig is kans op trombose nog 100 keer groter'

 2. Historische fabriek in Sint-Petersburg gaat in vlammen op
  Play

  Histori­sche fabriek in Sint-Petersburg gaat in vlammen op

Reggestreek