Inwoners van Hellendoorn praten op woensdagavond 27 november in horecagelegenheid Noabers over de viering van 75 jaar bevrijding in het dorp.
Volledig scherm
Inwoners van Hellendoorn praten op woensdagavond 27 november in horecagelegenheid Noabers over de viering van 75 jaar bevrijding in het dorp. © Kernteam 75 jaar Vrijheid Hellendoorn

Hellendoorn Bevrijd zoekt kartrekkers en figuranten

HELLENDOORN - De Oranjevereniging Hellendoorn, Stichting Oald Heldern de Noaberschop en de Folkloristische Dansgroep Hellendoorn-Nijverdal (De Helderse Boerendaansers) bundelen de krachten voor het organiseren van Hellendoorn Bevrijd. Het dorp staat van 1 tot en met 5 mei geheel in het teken van de viering van 75 jaar bevrijding.

  1. Hof van Salland in Hellendoorn uitgeroepen tot beste vakantiepark van Nederland

    Hof van Salland in Hellen­doorn uitgeroe­pen tot beste vakantie­park van Nederland

    HELLENDOORN - Vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn is door Zoover uitgeroepen tot beste vakantiepark van Nederland in 2020. De website die zich richt op het beoordelen van parken publiceert deze dinsdag een lijst met de tien beste vakantieparken van het land. Hof van Salland prijkt bovenaan de lijst met een beoordeling van 9,80. Ook de nummer twee komt uit deze regio, namelijk Villapark Eureka in Deurningen.

Reggestreek