Het bijzetten van een urn in een graf in de gemeente Hellendoorn kostte tot nu toe maar liefst 1230 euro en stond daarmee in geen verhouding tot de hiervoor te verrichten werkzaamheden. Het tarief wordt nu met 1000 euro verlaagd.
Volledig scherm
PREMIUM
Het bijzetten van een urn in een graf in de gemeente Hellendoorn kostte tot nu toe maar liefst 1230 euro en stond daarmee in geen verhouding tot de hiervoor te verrichten werkzaamheden. Het tarief wordt nu met 1000 euro verlaagd. © Han Haveman

Hellendoorners strooien as van overledenen liever zelf uit, want dat scheelt 1230 euro: ‘Een heel extreem bedrag’

NIJVERDAL  - Het bijzetten van een urn in een (familie-)graf is een fluitje van een cent, maar hiervoor moest tot nu toe in de gemeente Hellendoorn maar liefst 1230 euro worden betaald. ‘Onwenselijk en ongepast’, vinden ze nu ook bij  de gemeente, die daarom dit tarief met ingang van 1 januari met ruim 1000 euro wil verlagen.

 1. Hellendoornse politie gaat de fout in: foto’s met naam van verkeerde ‘verdachte’ online

  Hellen­doorn­se politie gaat de fout in: foto’s met naam van verkeerde ‘verdachte’ online

  HELLENDOORN - Wie nu naar buiten kijkt of over straat loopt, kan zich bijna niet meer voorstellen dat er vorige week een dik pak sneeuw lag. Terwijl de opkomende lentezon de allerlaatste restjes doet smelten, komt er ook goed zicht op wat er tijdens het winterplezier in de natuur is achtergebleven. In Hellendoorn leverde dat een opmerkelijk ‘incidentje’ op tussen de politie en een inwoonster van Lemelerveld.
 1. Samenvatting | Heracles Almelo - PEC Zwolle
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Heracles Almelo - PEC Zwolle

  16:54
 2. Aanbod bij afvalbrengpunt Enschede-Zuid blijft maar groeien
  Play

  Aanbod bij afvalbreng­punt Enschede-Zuid blijft maar groeien

Reggestreek